O nama

Apartmani Bajković biće idealan smještaj u Budvi, ako na odmor dolazite sa porodicom ili prijateljima.

Smješteni su u mjestu Poljice i prava su oaza mira. Možete izabrati studio apartman za dvije osobe ako dolazite u paru ili jednosoban apartman ako dolazite sa par dragih osoba. Osim klimatizovanih i internetom pokrivenih apartmana, na raspolaganju imate i tv uređaje sa ugrađenom kablovskom televizijom. Naši apartmani u Budvi pružaju komfort i udobnost, a mi Vam garantujemo da ćete biti zadovoljni uslugom.

U sklopu Bajković objekta nalazi se i restoran nacionalne kuhinje, pa nudimo opciju noćenja sa doručkom.

Lijepe ljetnje dane možete provoditi sunčajući se i kupajući na našem bazenu.

U slučaju da preferirate plažu, 5min vožnje biće dovoljno do plaže Mogren, a do Jaza treba preći samo 1 km. Stari grad Kotor udaljen je oko 15km, a centar Budve oko 5km.

Za pravi odmor potrebni su udoban smještaj, mirno okruženje, bazen i dobra lokacija apartmana, a mi Vam upravo to i nudimo, zato rezervišite svoj smještaj u Budvi na vrijeme!

image
image

O restoranu

Kako bi Vi zaista uživali u svom ljetovanju i u potpunosti odmorili, u sklopu našeg objekta postoji i restoran koji nudi uslugu doručka. Započnite dan na terasi našeg restorana uživajući u kontinentalnom doručku i na najbolji način prikupite energiju za dan koji je pred Vama.

Radno vrijeme restorana Bajković je od 7 do 11 časova, a kapacitet restorana je 25 osoba, pa će biti dovoljno mjesta za sve osobe koje borave u našem smještaju. Od 16 do 23h naš restoran radi kao bar, pa će Vam prijati čaša vina sa prijateljima na našoj terasi dok uživate u morskom vazduhu i zalasku sunca.

APARTMANI BAJKOVIĆ VIDEO PREZENTACIJA

Kliknite na Play ikonicu

icon